![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie. Interesuje mnie czy istnieje jakas metoda lub funkcja, ktora moglaby byc wywolywana co jakis okreslony czas, jezeli sie nie da, to ewentualnie odswiezanie strony , ale w tym wypadku, tylko wtedy gdy nie wykonuje sie nic innego. Nie wiem czy wyrazilam sie zrozumiale, bo cos nie moge sie zebrac w slowa, ale za kazda odpowiedz, wielkie dzieki
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To, czego szukasz, to usługa zwana CRON'em.
http://forum.php.pl/index.php?act=Search&a...ighlite=%2Bcron -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o Cron Jobs.
edit: Grzyw szybszy o kilka sekund... gratz ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozna to wykonac przy pomoca ajax'a, w symfony np funkcja periodically_call_remote()
-------------------- tprzybysz.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj jaka szybka odpowiedz, nie spodziewalam sie. DZIEKI, zaraz poczytam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nauczysz się czegoś to panowie zasłużyli na "pomoga"
![]() Grzyw pierwszy podał opcje Crona, a pan przybol zasugerował coś nowego (o czym i ja poczytam ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:52 |