![]() |
![]() |
-_outlive_- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Postanowilem ze stworze sobie newsletter i jak na razie idzie mi dobrze, mam juz formularz dodajacy wynik do bazy, i panel administracyjny za pomoca ktorego moge wysylac emaile do uzytkownikow. Glowie sie natomiast jak zrobic usuwanie adresow email z bazy : Otoz mam formularz za pomoca ktorego wybieram czy chce zostac zapisany czy nie. Jak juz wspomnialem formularz dziala - dodaje do bazy rekordy A tu jest kod ktory usuwa wpisy.
Problem mam mianowice z taka rzecza. Link usuwajacy wpis pod postacia ID działa: subskrypcja.php?dzial=NIE&id=24 Natomiast za cholere nie wiem jak zrobic aby skrypt dzialal gdy link jest w takiej postaci subskrypcja.php?dzial=NIE&id=adres@wp.pl Skrypt zapisuje rekordy w postaci Id i Email Z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 16.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Id nie może być adesem email tylko numerem rekordu aby usunąć po emailu musisz mieć tak email='$email'"; gdzie email to nazwa tabeli gdzie one są, a $email to zmienna do której pobierasz adres emaila |
|
|
-_outlive_- |
![]()
|
Goście ![]() |
no ok zgadza sie
![]() ale jak uczynic aby wpisujac w pole Email w formularzu swoj adres email skrypt kasowal go z bazy ? bo z tym mam klopot |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 16.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod który usunie email wpisany w formularzu:
daj mu nazwe np.skrypt.php
I sam formularz formularz.html |
|
|
-_outlive_- |
![]()
|
Goście ![]() |
nie dziala :/
jeszcze sie pobawie, ale dzieki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
zobacz tak, powinno działać
EDIT: poprawka kodu była Ten post edytował NEONIX 16.02.2008, 20:22:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
FORM
Nie wiem trudne do zrobienia to nie jest ale nie mam jak potestowac wiec tak w ciemno to nawet latwe rzeczy sa trudne ![]() Ten post edytował marcio 16.02.2008, 20:26:34 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:25 |