![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Mam problem, czytałem już mase kursów i stosowałem sie do nich, ale to nic nie daje. Oto przykładowa funkcja:
Powinna dodawac najpierw kolejne id, potem tresc, potem powinna wrzucac date a na koncu tytul. Nie robi tego, nie wrzuca nic. Oczywiscie formularz w htmlu jest i jest na 100% dobry. Co jest nie tak z ta funkcja? Prosze o dokladne wyjasnienei jak sie wrzuca dane do mysql. Pozdrawiam, conix |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
no ale poco ten przecienk na koncu?
Pozatym jako osoba pocatkujaca uzywaj mysql_error() by sie dowiedziec jaki jest blad:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cholerny przecinek.
Co robia te dwie linijki:
(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) A i jescze jedno pytanie, nie bede zakladac nowego tematu bo moze wiecie. Jak zrobic kodowanie hasel? Zeby w bazie nie pisalo: haslo tylko jakis ciag znakow nie do rozszyfrowania. Pozdrawiam, conix |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat Jak zrobic kodowanie hasel? Zeby w bazie nie pisalo: haslo tylko jakis ciag znakow nie do rozszyfrowania. Uzyj funkcji do hashowania: md5(), sha1(),... wiele innych
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 14:23 |