![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2008 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zakładałem podobny temat ale nikt mi nie pomógł! Więc teraz proszę tak:
Mam taki formularz:
I chcę aby w części kod sms trzeba było wpisać jedną z wartości znajdującą się w oddzielnym pliku php(kody.php): wygląda to tak:
I chciałbym rónież zarzucić na to blokade, ze jak się wpisze niepoprawny kod to formularza to nie wysyła i pojawia się komunikat o złym kodzie :-) Jesli już ktoś poda mi kod to bardzo proszę o wytłumaczenie mi gdzie go dokładnie wstawić ![]() ![]() Jeśli by był ktoś tak miły i napisałby mi to na gg(będzie w tedy łatwiej i szybciej) 10479580 ![]() -------------------- Ludzie bez interesowni są na wymarciu! [you] nie pozwól aby ich zabrakło!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Crossposting z http://forum.php.pl/index.php?showtopic=87...=0&p=442802
Zamykam. Jak Ci nikt nie pomógł, skoro w tamtym wątku są odpowiedzi? -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:51 |