![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 21.11.2006 Skąd: Ozorków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chcę wykonać kalendarz, który wyświetli mi wszystkie dni z zakresu od - do ( wczytanego z bazy danych ) i zaznaczy to w kalendarzu. Jak do tej pory udało mi się jedynie zrobić taki kalendarz, który wyświetla w kalendarzu datę początku i datę końca, natomiast nie mam pojęcia jak zrobić aby zaznaczone w kalendarzu były dni pomiędzy tymi datami. Oto obecny kod:
Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Ten post edytował Kamil Rybczyński 16.02.2008, 10:28:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 9 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj Googla Luke!
Zapytaj frazą: mysql date between Pozdro |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 21.11.2006 Skąd: Ozorków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, ze dwa zapytania do bazy w jednym małym kalendarzyku to trochę niezbyt oszczędne wyjście.
Jest już between, które zwraca z bazy klientów tych, którzy mają zarezerowane terminy na dany miesiąc. Czy nie da się jakoś inaczej tego wykonać niż kolejnym zapytaniem do bazy? Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:51 |