![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jak w temacie, szukam klienta FTP, który może obsługiwać ponad 2000 plików na katalog. Pozdrawiam. Mariusz -------------------- Pozdrawiam.
Mariusz. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Każdy powinien. 2000 plików to pestka. spróbuj total commandera (zakładam, że działasz na windowsie), zawsze mi dobrze działał.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FileZilla też bardzo dobrze sobie radzi - wczoraj ciągnąłem kilka tys. plików... do tego kolejkuje zadania i odpala do 10 ...oddzielnych wątków ściągających co oznacznie przyspiesza transfer wielu drobnych plików...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale chodzi o ponad 2000 plików w jednym katalogu.
Zawsze uzywałem TC, teraz testowałem też FlashFXP i Chili FTP, każdy wczytuje tylko nie całe 2000 plików z danego katalogu. Musze umieścić po kilkanaście tyś. w katalogach. Wysyłać się da ale to jest jakby w ciemno bo nie widać tych plików. Pozdrawiam. Mariusz -------------------- Pozdrawiam.
Mariusz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FlashFXP ostatnio pobierałem ponad 2 tysiące obrazków (jakoś 50kb każdy) i spokojnie mi to pobrał.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ja zdecydowanie polecam FileZilla, wielu używałem, ale ten zdecydowanie najlepszy ;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale chodzi o ponad 2000 plików w jednym katalogu. Zawsze uzywałem TC, teraz testowałem też FlashFXP i Chili FTP, każdy wczytuje tylko nie całe 2000 plików z danego katalogu. Musze umieścić po kilkanaście tyś. w katalogach. Wysyłać się da ale to jest jakby w ciemno bo nie widać tych plików. Nie wiem jakie oprogramowanie realizuje w Twoim przypadku funkcję serwera FTP, ale Pure-FTPD (serwer FTP) w domyślnej konfiguracji ma limit listowania zawartości folderu do 2000 elementów. Być może trafiłeś właśnie na taki serwer... Jeśli tak, to zmiana klienta FTP nic tu nie pomoże. -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 25 Dołączył: 23.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Pure-FTPD (serwer FTP) w domyślnej konfiguracji ma limit listowania zawartości folderu do 2000 elementów W takim wypadku tylko ssh i Midnight Commander. Albo prośba do admina o zmianę limitu. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:51 |