![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam problem a mianowicie , jak wypelnic form aby móc sie logowac ze swojej strony odrazu na forum zewnetrzne (chodzi mi o fora.pl)? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cURL ;>
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) podejrzyj formularz logowania na stronie fora.pl
2) stwórz swój formularz o identycznych nazwach pól i atrybucie action 3) przetestuj 4) może stosują tam openid albo inne mechanizmy autentykacji z zewnątrz? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stworzyłem taki formularz ale gdy loguje sie przez niego pokazuje mi sie strona z logowaniem do forum , nie loguje odrazu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twój formularz różni się od tego z fora.pl - tam jest jeszcze ukryte pole, chociaż jest puste ale być może sprawdzają czy jest zainicjowane. Poza tym może sprawdzają skąd przychodzi żądanie więc trzeba by było zabawić się jeszcze nagłówkami.
-------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
dzieki, problem rozwiazany , niedokladnie wykonalem formularz, teraz wszystko dziala, pozdro
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:23 |