![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem bo nie wiem co z tym zrobic
User Warning: Smarty error: unable to read resource: "news/news.tpl" File: Smarty.class.php (/var/www/sites/yoyo.pl/c/l/clan-ies/init/Smarty) Line: 1095 moze wie ktos o co chodzi i mogl by mi jakos pomuc ![]() Ten post edytował DarkHiM 12.02.2008, 21:42:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze zmien temat a po drugie podaj kod w ktorym ten blad wystepuje bo to nie forum dla jasnowidzow ;P
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm.... sorry za ten temat ale musze jak najszybciej uporac sie z ta stronka a kod...
nie wiem zabardzo o jaki kod chodzi ale to co jest umieszczone w poscie wyrzej to to co mi sie na stronie pojawia nie ma nic po za tym;( |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat sorry za ten temat ale musze jak najszybciej uporac sie z ta stronka a kod... No niestety, tematy takie jak Twoj "Pomocy" nie pomoga ci w tym. zamykamhttp://forum.php.pl/rules.html#IV.2 podpunkt b Napisz PW do moderatora z poprawnym tytułem, a zapewne ci temat odblokuje -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.07.2025 - 10:36 |