Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Przykładowa praca dyplomowa z PHP i MySQL, inż, mgr, lic...
Ravv

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam.
Mam prośbę do wszystkich którzy pisali kiedyś pracę dyplomową związaną z PHP i MySQL.
Stworzyłem już część praktyczną (system związany z dyplomami) i teraz w tempie ekspresowym muszę napisać część pisemną (heh, masło maślane) na jakieś 40 - 50 stron.

Najlepiej pisze mi się posiadając jakiś wzór, chociażby jakiś inny spis treści, ale nie ukrywam że bardzo pomógłby mi rzut oka na (najlepiej inżynierską, ale to akurat nie jest aż tak ważne) inną pracę, gdzie ktoś musiał w części "manualnej" winksmiley.jpg zrobić jakiś system bazujący na PHP + MySQL. Gdybym miał czas - jakoś sam bym to pisał, często kontaktując się z promotorem, ale niestety tak wyszło, że muszę prace napisać prawie że na przysłowiowe "wczoraj", poza tym kontakty z promotorem odpadają, będzie może z jedno.

I tu prośba - jeżeli ktoś ma jeszcze swoją pracę i chciałby pomóc, proszę o przesłanie mi jej na adres rav_83_83@o2.pl . Z góry wielkie dzięki!
Jeżeli ktoś nie chce wysyłać pracy, to niech pomoże samym spisem treści + krótki opis co w każdym z rozdziałów i podrozdziałów się znajduje... Wiem że może to i spora prośba, ale może znajdzie się ktoś pomocny.

I na koniec małe pytanie: czy instrukcja obsługi wlicza się do numeracji stron pracy dyplomowej? Ogólnie - czy dodatki się wliczają? Bo opinie słyszałem podzielone na ten temat ;].

Pozdrawiam!
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:36