![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jaki polecacie prosty i sprawdzony edytor wysywig dla znacznika <textarea>. Osobiście próbowałem TinyMCE, ale mi nic z tego nie wyszło. Dziękuję za odpowiedź, już sobie poradziłem z TinyMCE. Muszę powiedzieć, że chodzi dosyć wolno, ale ładnie się prezentuje i ma bogate funkcje. Ten post edytował makensis 20.02.2008, 18:56:48 -------------------- Forum komputerowe
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 10 Dołączył: 25.12.2005 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zdaje mi sie ze nie ten dzial
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jaki polecacie prosty i sprawdzony edytor wysywig dla znacznika <textarea>. Osobiście próbowałem TinyMCE, ale mi nic z tego nie wyszło. Ja polecam tego działa wyśmienicie, łatwy i prosty Wersja 1.4.7 http://www.electronixmusic.de/openWYSIWYG/...iwyg_v1.4.7.zip Bibliotek do uploudu zdjec: http://www.electronixmusic.de/openWYSIWYG/...ary_screens.zip Opis konfiguracji: http://www.electronixmusic.de/openWYSIWYG/docs/addons.html Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Osobiście próbowałem TinyMCE, ale mi nic z tego nie wyszło. Co nie wyszło? Jakieś konkretne błędy? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 25 Dołączył: 23.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zależy czego potrzebujesz osobiście używam TinyMCE i nie miałem nigdy z tym problemu.
Warty uwagi jest FCKeditor. A jeśli wystarczy nieco mniej zaawansowany edytor to polecam: openwysiwyg Innym rozwiązaniem jest jeszcze xinha może działać także jako wtyczka do Firefoxa i umożliwia użycie dla każdego pola typu textarea oraz input. Ten post edytował Kowalikus 13.02.2008, 10:51:22 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zassałem sobie wszystkie trzy i wydaje mi się że ze względu na objętość TinyMCE i FCK to masakra, za to openwysiwyg jest malutki i śmiga.
mam z nim tylko problem tego rodzaju, że pod Operą gubi zmienne (pod Firefox'em problem nie występuje). przerabialiście takiego babolka? po próbie wysłania (submit) mój panel podaje że zmienna jest pusta, podczas kiedy przed wysłaniem była w tym polu wartość... Ten post edytował GhOsT9 12.03.2008, 14:02:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Gotowe rozwiązania.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:22 |