![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok ale mam jedno pytanie.
Dlaczego niektóre elementy na Twoim layu rzucają cień w dół i w lewo, a inne w dół i prawo? ![]() Btw. Wydaje mi się, że kolejne wersje tego samego kodu/grafiki etc. powinno umieszczać się w jednym temacie. -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego niektóre elementy na Twoim layu rzucają cień w dół i w lewo, a inne w dół i prawo? ![]() Chodziło o lekkie zarysowanie brzegów, a tak wyszło ![]() Btw. Wydaje mi się, że kolejne wersje tego samego kodu/grafiki etc. powinno umieszczać się w jednym temacie. Tak, pomyliłem się i niepotrzebnie założyłem nowy temat ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodziło o lekkie zarysowanie brzegów, a tak wyszło ![]() Layout ogólnie fajnie wygląda, a jakbym miał się do czegoś przyczepić to właśnie do tych nierealistycznych cieni ![]() ![]() -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Co symbolizuje ta podłoga?
Czy ona tylko dana tam dla tego "że ładna"? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 31.01.2007 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lay bardzo fajny... ale zastanawia mnie to drewno czy co to jest po lewej?
-------------------- ..:: wiNNing is NOT everything. . . aTTitude IS ::..
MAGma.photoGallery |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:17 |