![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Ma takowy problemik ponieważ chciałbym dodać do strony taki bajerek ze pewne elementy graficzne zmienia kolor dojdzie do wyboru przez użytkownika zmiany koloru strony gdzieś takie rozwiązanie widziałem ale nie wiem gdzie dokładnie i jak to się nazywa? Nie chodzi mi o zmianę koloru tła strony ! Pozdrawiam ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przygotuj rozne pliki styli... z roznymi kolorami..
w JS tez mozesz zapisac Cookie, i tam przechowywac informacje, ktory CSS ma byc ladowany. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze by ktos mi bardziej pomogł bo css to w kazdej chwili moge napsac ale jak z tym js ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba najlepiej bedzie wrzucić to do ciastka,ale jesli masz jakieś większy serwis to mozesz to w mysqlu zapisać.
Pozostaje jeszcze zapisywanie ustawień w sesji. |
|
|
![]()
|
|
nie to malutki serwis takie home page mozna poprosić jakieś szczegóły jak to rozwiazac ?
tylko 3 elementy graficzne by się zmieniały Ten post edytował Sebastian003 11.02.2008, 19:00:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz sobie te 3 elementy (załóżmy że każdy ma obrazek w tle; każdy obrazek jest w 2 wersjach: lato i zima). Standardowo ładuje się np. zima. Ale user klika sobie jakiegoś buttona i w tym momencie js zmienia styl wszystkich 3 obrazków z zimy na lato. Taka jest moja wizja:)
Tip:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:43 |