![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Napisałem mini funkcję dynamicznego zmieniania się nagłówka strony - title. Jednak rozwiało to moje myśli, bowiem nie działa ona tak jak sobie to planowałem. plik title.inc.php
plik title.php
Funkcja działa, tudzież zmienia się dopiero przy drugim odświeżeniu strony. Zapewne dzieje się tak, że funkcja wywoływana jest ze środka strony i w tym samym momencie musi zmienić się title strony. Może ma ktoś inna ideę na taki typ skryptu? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam sobie odpowiedziałes na to pytanie
![]() -------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tylko, że to działa za drugim odświeżeniem... bo za pierwszym sesja dopiero jest aktualizowana, a za drugim zaś dopiero wyświetlana
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:22 |