![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod do rejestracji i sprawdzania czy user już istnieje:
Próbowałem już bardzo wielu sposobów ale za każdym razem albo się wyświetla że user istnieje nawet jak go nie ma albo można zarejestrować się pod loginem który już istnieje. Proszę o pomoc bo ja już nie mam żadnych pomysłów i nie wie co jest tutaj nie tak. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przecież w MySQL separatorem łańcuchów jest ' anie ", piopraw to na:
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadal jest tak samo
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 6 Dołączył: 9.04.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nadal nie działa
![]() Kod - phpMyAdmin SQL Dump -- version 2.6.0-pl2 -- http://www.phpmyadmin.net -- -- Host: localhost -- Czas wygenerowania: 10 Lut 2008, 17:11 -- Wersja serwera: 3.23.58 -- Wersja PHP: 5.0.2 -- -- Baza danych: `database` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Struktura tabeli dla `users` -- CREATE TABLE `users` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment, `login` varchar(15) NOT NULL default '', `password` varchar(20) NOT NULL default '', `email` varchar(20) NOT NULL default '', `gg` varchar(8) NOT NULL default '', `www` varchar(40) NOT NULL default '', `data` varchar(10) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=3; Już działa dzięki wam wszystkim za pomoc! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 18:41 |