![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2006 Skąd: Starogard gdański Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zainstalowałem galerie na serwerze free10gb.com Coppermine Photo Gallery wszystko pięknie ale gdy chce dodać jakieś zdjęcie to wyskakuje mi błąd
Cytat Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 2048 bytes) in /www/free10gb.com/a/n/d/andrix/htdocs/galeria/include/picmgmt.inc.php on line 262 z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam ;]] |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wgrywasz za duży plik, wgraj jakieś malutki plik wielkości 1 kb i zobacz wtedy czy pokaże błąd.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2006 Skąd: Starogard gdański Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale limit na serwie jest 8mb a w galeri mam ustawione limit 5 mb zaraz zobacze czy wejdzie ten miejszy plik ;]
miejszy plik wszedł ale czemu nie mogę większych umiesczac ? przeciez mam ustawione limity ;[ ale jak chce wrzucic plik o wadze 143 kb to juz nie chce ;[ Ten post edytował Andrix 9.02.2008, 13:58:23 |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Masz dostęp do htaccess?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale limit na serwie jest 8mb a w galeri mam ustawione limit 5 mb zaraz zobacze czy wejdzie ten miejszy plik ;] miejszy plik wszedł ale czemu nie mogę większych umiesczac ? przeciez mam ustawione limity ;[ ale jak chce wrzucic plik o wadze 143 kb to juz nie chce ;[ A cóż to za plik wrzucasz... i co z nim potem robisz...? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:44 |