![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Nisko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem dostalem laptopa firmy dell (model INSPIRON 3800) : 500 lub 600 Mhz Intel Pentium III, karta chyba jakis Radeon 8 mb, 256 mb ram, dysk 10 Gb. Nie wiem jak dokladnie sprawdzic parametry tego sprzetu bo jest na nim windows 98, a dvd-romu nie ma przy nim, sama stacja dyskietek. Znaczy mam dvd-rom ale osobno i ma on inne wejscie ale cos czytalem ze mozna kupic jakis kabel z przelaczkami do tego, aby go podlaczyc. No i chcialem zapytac za ile powinienem sprzedac tego laptopa kolo 200 czy 300 zlotych? Wszytko jest sprawne uruchamia sie i dziala normalnie... A moze wiecej niz te propozycje ktore podalem?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do sprawdzania podzespołów komputera polecam program ESET SysInspector http://www.eset.pl/wersje-testowe.html, co do ceny ciężko powiedzieć
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cena - obejrzyj podobne konfiguracje/stan (dziala, bateria, ekran itp) np. na allegro i zobaczysz po ile chodza i schodza.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do sprawdzania parametrów możesz też użyć EVEREST'a
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Nisko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie uzyl bym juz dawno tego Everesta bo sie juz nim poslugiwalem...;p, ale mam internet z telewizji kablowej i kabel jest do sieciowki a w tym laptopie wtyczka jest wezsza taka jak telefoniczna. W sumie jest wejscie usb ale nie mam kabla do neta na usb;/. Kolejna sprawa to ze win 98 nie wykryje sam neta - sterownikow nie zainstaluje bo ni ma cd-rom
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na co ci on jak lezy na szafie? Lepiej sprzedaj tanio, zanim w ogóle go nikt nie kupi. Ja tak miałem z polaroidem. Też miałobyć, że się sprzeda, ale nikt nie kupił za tyle ile chciałem i teraz się kurzy w półce.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:34 |