![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 4 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.Dopiero rozpoczynam moją przygodę z php/sql w zwiazku z czym mam pytanie, ktore pewnie wywola salwy smiechu.Mianowicie - wiem jak dodac baze danych na local hoscie ale nie bardzo wiem jak zrobic to na serwerze zdalnie.Innymi słowy jak włączyc phpmyadmin. Pozdrawiam i z góry dziekuje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakiego localhosta używasz, krasnala, wampa xamp?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 4 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Innymi słowy jak włączyc phpmyadmin. Uploadujesz sobie na to konto phpMyAdmin to katalogu, powiedzmy 'pma'... i potem otwierasz http://adres/pma/ i konfigurujesz... :/ Ten post edytował nowotny 9.02.2008, 09:58:12 |
|
|
![]()
|
|
Uploadujesz sobie na to konto phpMyAdmin to katalogu, powiedzmy 'pma'... i potem otwierasz http://adres/pma/ i konfigurujesz... :/ Wyłączyli mi serwer i niemoge teraz sprawdzic ... czy wersja/rodzaj phpmyadmin moga sie czyms roznic? W sensie czy moja wersja będzie działała na serwerze?J/w niemam pojecia co tam jest. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro masz na innym serwerze to musisz bezpośrednio z niego wejść do phpmyadmina, skoro ci wyłączyli to jak chcesz wejść do phpmyadmina. Ten serwer to masz na jakims hostingu?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Skoro masz na innym serwerze to musisz bezpośrednio z niego wejść do phpmyadmina, skoro ci wyłączyli to jak chcesz wejść do phpmyadmina. Ten serwer to masz na jakims hostingu? I własnie takie jest moje pytanie - jak bezposredmio wejsc do phpmy~ .Wyłączyli na chwile prawdopodobnie, i zanim ktos zapyta tak mam dostęp : p.Hostin to superhost costam costam. Wyjasnie moj problem jeszcze raz: http://localhost/phpmyadmin/ w taki sposob moge odpalic phpmyadmin na localhoscie powiedzmy ze domena to : www.jestemzielonywphp.pl i www.jestemzielonywphp.pl/phpmyadmin/ nie działa. |
|
|
![]()
|
|
A dlaczego nie poczytasz faq na superhost, jak włączyć phpmyadmina dla swojej strony. Jak masz panel zarzadzania to w nim masz phpmyadmin, prawdopodobnie nie da sie rady odpalic phpmyadmina tak jak ty chcesz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
"komputer ma nad mózgiem tę przewagę ze się go używa" - wszystko jest w faq dzieki za pomoc i czas
Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 19:54 |