![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykonałem mały system produktów. Dodaje produkt do tabeli "PRODUKTY", a następnie kiedy znam nr ID produktu dodaje zdjęcia do tabeli "ZDJECIA" podając znany juz nr ID produktu.
produkty produkty_id | produkty_nazwa | produkty_opis | produkty_status | produkty_pozycja 1 | gruszka | zielona | 1 | 0 2 | banan | zolty | 1 | 0 zdjecia zdjecia_id | zdjecia_plik | zdjecia_produkt 1 | sd323.jpg | 1 2 | fd334.jpg | 1 3 | gh42.jpg | 1 4 | ss11.jpg | 1 5 | df89.jpg | 2 Poniższe zapytanie miało wyświetlić produkt i pierwsze dodane zdjęcie z tabeli "zdjecia":
Na początku wszystko było OK. Wyświetlały się produkty i przy nich pierwsze dodane zdjęcia, ale gdy w bazie było już ponad 500 produktów przy niektórych produktach zaczęły pojawiać się inne niż pierwsze fotki. Porównywałem poszczególne rekordy i niczym się nie różnią! Nie mogę znaleźć reguły występowania tego błędu. Co może być źle? Proszę o podpowiedź. Ten post edytował luckyluc 8.02.2008, 13:37:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:57 |