![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Były już podobne tematy ale nie znalazłem satysfkacjonującej odpowiedzi.
No więc mam pewiem skrypt wysyłanie emaila i już prawie jest wszystko ok, tylko skrypt nie chce odczytać jednej linijki..
jeśli to coś pomoże to cały skrypt wygląda tak :
Ten post edytował MFIPETER 8.02.2008, 03:01:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 3 Dołączył: 6.07.2006 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w którym miejscu pobierasz informację o adresatach z bazy?
Dlaczego pierwszym argumentem dla funkcji mail jest string - kawałek sql-a? ![]() -------------------- -----------------------
My hovercraft is full of eels! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to w ogóle nie ma prawa co działać, nie możesz pisać:
tylko
nie możesz mieć spacji przed i po operatorze -> włącz wyświetlanie błedów i warningów w PHP - prawdopodobnie masz pełno innych tego typu błędów, tylko ich nie widzisz, bo masz zablokowane wyświetlanie błędów... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 3 Dołączył: 6.07.2006 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nevt... Co ty pleciesz?
Oczywiście, że możesz mieć dowolną ilość spacji przed i po "->" ![]() -------------------- -----------------------
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogą być spacje bo już tak robiłem
![]() Ten post edytował MFIPETER 8.02.2008, 09:57:15 |
|
|
![]()
|
|
W manual-u masz: mysql_fetch_assoc()
-------------------- -----------------------
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz umiescic wynik zapytania w jakiejs zmiennej, tablicy lub obiekcie. Nie wiem jak wyglada Twoja klasa obslugi bazy danych, wiec ciezko mi powiedziec jak to zrobic u Ciebie. w mySQL jest to jednak dosc proste:
Zakladajac, ze polaczenie masz juz otwarte. Radze tez poczytac o funkcjach mysql" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no faktycznie macie rację z operatorem ->
całkiem zgłupiałem - w manualu w tabeli wiązania opratorów w ogóle go nie ma, natomiast w każdym przykładowym kodzie jaki jest w manualu nie ma odstępów - stąd moje przekonanie że ich być nie powinno - przepraszam za pomyłkę - człowiek się uczy całe życie ![]() -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki przyjacielu. Działa. Od razu Ci daję punkt za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:25 |