![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 2 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwracam się z prośbą o, w miarę rzeczowe i konkretne oceny dwóch stron www :
1. www.skskonstancin.republika.pl oraz 2. www.skskonstancin.pl Pozdrawiam Ten post edytował bryzas 8.02.2008, 01:03:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Layout znacznie lepszy ma dwójka, taki "WebDwaZerowy"
Jeśli chodzi o validator, to się czepia tylko skskonstancin.pl, bo w drugim błąd jest spowodowany reklamami (tak myślę). Nie podobają mi się bajery w tej na republice ![]() PS. Ciekawe co to jest <image> ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2 zdecydowanie lepiej
na1 stronie po kliknieciu na zdjecie strona sie rozjezdza (dzial zawodnicy) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona nr.1
1. wywal JS do osobnych plików 2. do menu listy 3. trochę rzeczy z kodu powinno wylecieć do CSS jak np. border="0" 4. takie rzeczy: ...to też do listy. 5. dwa razy
6. za dużo słów kluczowych -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedno mnie zastanawia, dlaczego by zobaczyć menu na 2 stronce muszę mieć javascript? Google też nie ma włączonego javascript
![]() Prawdę mówiąc chyba pierwszy raz w życiu widzę takie proste menu gdzie aby je wyświetlić potrzebna jest javascript. -------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~grzesiek_g - zawsze można dać za pomocą "Narzędzi Google dla Webmasterów" mapę strony, ale rzeczywiście głupota :/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~grzesiek_g - zawsze można dać za pomocą "Narzędzi Google dla Webmasterów" mapę strony, ale rzeczywiście głupota :/ To tak jakbyś wyciągnął armatę na muchę. Strona ładna i przejrzysta tylko szkoda, że ten kod nie jest najlepszy. -------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak koledzy pisali - skąd pomysł żeby menu robić tak:
![]() ![]() ![]() ...to samo stopka. Poza tym, wydaje mi się, że to:
...nie jest potrzebne. -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:58 |