![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak można w php wymusić rozpoczęcie pobrania obrazka Np obrazek.png żeby się nie wyświetlał w przeglądarce tylko rozpoczelo sie pobieranie. -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Było setki razy.
Dokumentacja funkcji header() Przeczytaj a będzie wiedział. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że było i wiem że chodzi o header()
ale nie moge tego znaleźć -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprobuj poszukac wiadomosci o Header Content-disposition.
Cytat Aby użytkownik został zapytany o zapisanie wysyłanych danych, takich jak np. wygenerowany plik PDF, można użyć nagłówka » Content-Disposition aby podać zalecaną nazwę pliku i zmusić przeglądarkę do wyświetlenia okienka zapisu pliku.
Ten post edytował specialplan 7.02.2008, 15:34:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że było i wiem że chodzi o header() ale nie moge tego znaleźć Czego nie możesz znaleźć...? manuala do header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual...? :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~jarmiar brak Ci motywacji w szukaniu.
A ja lubię pomagać ludziom więc i Tobie pomogę ... znaleźć motywację. Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:23 |