![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
![]() Chodzi mi mniej wiecej o taki skrypt jak na tej stronie: http://www.mp3i.pl/pafiledb/pafiledb.php?a...egory&id=26 Ten post edytował wojtasso 6.02.2008, 20:23:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To albo zacznij pisać sam, albo znajdź mało skomplikowane gotowe rozwiązanie
![]() -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Le właśnie o to hodzi ,że sam nie umiem a na internecie strasznie skąplikowane tylko widze gdzie jest po kilkadziesiąd plików jeśli mógł by ktoś dać link do takiego skryptu gdzie niema jakis 10 plików z końcuwką php zalezy mi zeby były 3 pliki szukaj to do wyswietlania i panel admina
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łe, not o bez przesady. Nie znasz się. Nie chce Ci się pisać. Jeszcze ktoś ma Ci podać na tacy ten skrypt bo szukać też Ci się nie chce. A o ile pamiętam to któryś z aktywniejszych użytkowników opublikował w tym dziale podobny skrypt własnego autorstwa, ale SAM go poszukaj.
-------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]()
|
|
To jak niechcesz mi pomuc to proszę cię podaj chodz nazwe jakieś baaaaardzo prostego skryptu po pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popracuj nad ortografią, proszę ja Ciebie
![]() A co do skryptu, to jeśli w ogóle nie masz pojęcia, to nic dla Ciebie nie będzie proste. Rozwiązanie: zacznij od podstaw (dużo nie trzeba) albo zleć to komuś. Ja tak to właśnie widzę;p p.s. Cysiaczek zdaje się, że ma w podpisie coś takiego. -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:37 |