![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od jakiegoś czasu zmagam się z następującym probleme. Chciałbym przefiltrować każdą wartość w tablicy o n liściach i na wyjściu otrzymać trablice o identycznej strukturze z przefiltrowanymi wartościami. Przykład: Tablica na wejściu:
I na wyjściu chciałbym otrzymać tablice np taką:
Próbowałem zrobić to przez rekurencję ale wtedy otrzymuje tablicę jednowymiarową z wszystkimi wartosciami a potrzebuje otrzymać tablice o takiej samej strukturze jak ta na wejściu. Oto funcja która wyciąga wszystkiee wartosc ale jako tablicę i jednym poziomie
Otrzumyje
Jeśli ktoś ma już na to jakiś sposób jak na wyjściu otrzymacć tabliće o takiej samej strukturze jak na wejściu to proszę o pomoc. Myśle że każdemu to się przyda ![]() Ten post edytował Sajrox 6.02.2008, 12:18:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ten kod który pokazałeś to rekurencją nie jest
![]()
ttt na treeFilter i pokazać jakieś miejsce w ktore ma wrócić przetworzona w rekurencyjnym wywołaniu tablica czyli tak jak to zrobiłes poniżej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ups mały bląd, już naprawione po prostu wczesnije na szybkiego nazwałem funkcje ttt a potem zapomnialem zmienic na treeFilter :/
Teraz już jets ok ![]() Ale nadal nie mam rozwiązania ![]() PS: Już mam rozwiązanie ![]() Oto ta funkcja.
Mam nadzieję że komuś się przyda ![]() Ten post edytował Sajrox 6.02.2008, 12:45:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:39 |