![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyślne mój formularz zawiera 2 pola input, które rozłożone są obok siebie.
Zastosowałem poniższy skrypt, aby dodawać kolejne wiersze z inputami. Problem w tym, że ten skrypt, generuje coś takiego: Kod <input class="dimentions_length_input" type="text" name="iLength" value="" maxlength="4" /> <input class="dimentions_width_input" type="text" name="iWidth" value="" maxlength="4" /> a potrzebuję coś takiego: Kod <p class="dimentions_length_input"><input type="text" name="iLength" value="" maxlength="4" /></p> <p class="dimentions_width_input"><input type="text" name="iWidth" value="" maxlength="4" /></p> Funkcja JS:
Raczkuję dopiero w JS i nie wiem czy jest coś takiego możliwe? Próbowałem przed element.setAttribute('type', 'text'); wywoływać coś ala element.= '<p class="dimentions_length_input">'; ale oczywiście nie działa. Ktoś pomoże? Pozdrawiam -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz czy coś takiego będzie działać:
Ten post edytował nowotny 5.02.2008, 20:49:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wogóle nie działa..
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuje.
Edit: W jaki sposób wyświetlić na ekranie zawartość "element"? Przez alert nie działa bo to obiekt? Pytam się ponieważ mi coś nie pasuje. Skoro najpierw tworzysz element <p> i dodajesz go, następnie dodajesz inputa, to dlaczego nie zamykasz elementu </p> ? Chciałbym mieć pewność, że input rzeczywiście zostaje utworzony pomiędzy znacznikami <p></p> pzdr Ten post edytował Jarod 5.02.2008, 21:08:31 -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
Skoro najpierw tworzysz element <p> i dodajesz go, następnie dodajesz inputa, to dlaczego nie zamykasz elementu </p> ? Bo Javascript robi to za mnie... Chciałbym mieć pewność, że input rzeczywiście zostaje utworzony pomiędzy znacznikami <p></p> Sprawdź sobie jakimś DOM inspectorem... http://img216.imageshack.us/img216/329/2008020500uc9.png |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:09 |