![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem ciekaw waszego zdania i uzasadnienia na temat beznadziejności Visty.
Ja sam jestem posiadaczem Visty + SP1 RC1. I wbrew ogólnemu krakaniu strasznie cenie sobie ten system, jestem wręcz zaskoczony niektórymi rzeczami. Tak choćby miałem mp3 playera, który po włożeniu do xp udupiał explorera. Natomiast Vista sobie z nim poradziła, ba nawet naprawiła bad sectory i teraz dalej mogę się cieszyć muzyką - a miałem go wywalić. Stabilność, niewiem jak u na waszych vistach, ale moja jeżeli coś jej się przytnie ALT+TAB, i przechodzę sobie do reszty aktywnych gratów, brak wywalonego explorera jak przy xp. Kolejna sprawa to wygodne konfigurowanie np. połączeń sieciowych, bardzo miło zaskakuje mnie jego rozwiązywanie problemów - w xp też odnajdywał niestety przycisk "napraw" chyba był zrobiony dla jaj. Kolejne fajna rzecz to wstrzymywanie systemu, które nie jest tylko podtrzymywaniem na niskich obrotach, ale lapsa można spokojnie z prądu odłączyć i nic się nie gubi... w xp odłączenie prądu niemiło się kończyło (naturalnie bez bateri). Jakie wady widzicie bo może ja zbyt zachłysnołem się kolorowości i ogólnie nowym lapsem ![]() Naturalnie chodzi mi o wady względem XP, fanatykom komunistycznych systemów operacyjnych od razu dziękuje, bo wygodnością używania a przedewszystkim o nią mi chodzi nie dorastają do pięt xp nie mówiąc o viście. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:33 |