![]() |
![]() |
-tarzan- |
![]()
|
Goście ![]() |
witajcie
mam do was prosbe, mialem ostatnio zaliczenie w szkole na ktorym mi za bardzo nie poszlo. mam zadania ktore byly zadane i prosilbym was o pomoc w ich rozwiazaniu. dzieki temu na nastepnym terminie bede wiedzial co i jak. zadanie1: - w xml zaprojeektuj baze (w trzeciej postaci normalnej) zawierajace informacje na temat zakupow klientow (osoba(nr_pesel,nazwisko,imie), towar(id_towaru,nazwa, cena),zakup(nr_pesel,id_towaru,ilosc) - napisz strone (xls,php)ktora po wybraniu klienta (lista rozwijana) wyswietli w formie tabelarycznej informacje na temat jego zakupow (towar ilosc wartosc - dane posortowane alfabetycznie wedlug nazwy towaru) zadanie 2: podaj sposoby przekazywania parametrów do funkcji w PHP( 4 przyklady) - kod + wywolanie + efekt jaki widzimy bede wam bardzo wdzieczny za pomoc w tej kwestii |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
bede wam bardzo wdzieczny za pomoc w tej kwestii Pomoc? Nie ma sprawy - pokaż co napisałeś i z czym masz problem. Jeśli nie masz nic i liczysz na gotowca to go tu nie dostaniesz. Hmmm, w sumie dostaniesz tylko nie w tym dziale. Idź na "Giełdę ofert". PS: trzeba było się uczyć przez semestr, a nie budzić się w lutym z ręką w nocniku... |
|
|
-tarzan- |
![]()
|
Goście ![]() |
masz racje, ale moze znajdzie sie jakas dobra duszyczka ktora pomoze i tym sposobem wspolnymi silami bedzie dalo sie cos zadzialac
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dobra duszyczka? Takich jak Ty to jest co pół roku kilkanaście osób na forum. Potem Ty będziesz się legitymował wyższym wykształceniem? Zamykam i dobrze radzę - zabierz się do roboty.
Zamykam. --edit Nie o konkurencję tu chodzi, a o zwykłą uczciwość. Niecierpię ludzi, którzy nie pracują na swoje sukcesy. To po prostu jest żałosne. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
-tarzan- |
![]()
|
Goście ![]() |
no nic myslalem ze ktos mi pomoze. nie boj sie, programista php nie bede i nie bede wam robil konkurencji w tym, chcialbym tylko zalczyc przedmiot lae zeby to zrobic chcialem wiedziec jak w/w zadania sie wykonuje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:41 |