![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
nawet nie bardzo wiem jak o to zapytac, ale chodzi mi o to ze chcialbym aby na mojej stronie menu + stopka pozostawaly bez zmian, natomiast tresc strony zmieniala sie w zaleznosci od kliknietego linka Teoretycznie mozna to zrobic w html duplikujac podstrony tylko z inna trescia, ale chcialbym aby ladowala sie tylko tresc a menu i stopka zostawaly niezmienne bede wdzieczny za pomoc pozdrawiam r. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
może użyj RAMEK??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj technologii Ajax
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 1 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja proponuje w index includować pliki z treścią w zależności od wybranego działu.
w menu wstawiasz : natomiast w index.php w miejscu gdzie chcesz wyświetlić treść wpisujesz:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:42 |