![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy w IE można wstawić tło tabeli ale tylko dla danego <TR>? np. jeśli nie tak to w jaki sposób można wstawić obrazek w część tła tabeli? -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Czy w IE można wstawić tło tabeli ale tylko dla danego <TR>? np. jeśli nie tak to w jaki sposób można wstawić obrazek w część tła tabeli? TR posiada coś takiego jak style i można spróbować tak
Albo bezpieczniej, gdyby rysunek wycieło:
[/html] Powinno działać ale strzelałem tu masz opisane jakie parametry może przymować http://www.kurshtml.boo.pl/html/tr,html.html Pozdrawiam Redelek Ten post edytował redelek 4.02.2008, 11:12:12 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 2 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na ie to ci nie zadziała, będziesz miał kombinować, ja się głowiłem i nic ni pomogło, jednak FF rządzi
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:20 |