![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 6.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaje tłumaczenia gettextem do jednego z serwisów i mam problem. Wszystko działa jak należy, tak długo jak string do przetłumaczenia (msgid) jest bezogoniasty - polskich robaczków nie lubi.
Występowanie robaczka uwala tłumaczenie tylko 1 stringa, tzn Kod msgid "cholerny gettext" msgstr "bloody gettext" msgid "nie działa" msgstr "doesn't work" Kod echo _('cholerny gettext').' '._('nie działa'); da w wyniku Kod bloody gettext nie działa Jakieś sugestie? nikt? wygooglalem juz wszystko co sie da chyba i nic nie znalazlem.. :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem co to za dziwne funkcje bo pierwszy raz widze ale ja używam
i nie ma z tym problemów. NIe lepiej tak ? -------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Black-Berry chyba nie wiesz o czym mowa...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No przecież napisałem ze nie wiem
![]() -------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź tą paczkę - jeśli nie zadziała to znaczy, że masz coś z konfiguracją pochrzanione
![]() wszystkie pliki UTF -------------------- "Don't tell me you want a bridge - show me the canyon you want to cross" Giuseppe Delena
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 6.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dostalem
Cytat ążśźęćńółWitaj Łukasz O.! To test GETTEXT czyli, jest zle. jakies sugestie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:31 |