![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem DokuWiki za pomocą instalatora i poszło bez problemu ale jak wpiszę adres
http://www.it-med.com.pl/wiki/doku.php czyli tam gdzie posadowiłem DokuWiki to mam Fatal error: Call to undefined function: p_get_metadata() in /home/it-med/ftp/wiki/inc/common.php on line 124 Co i jak zrobić aby to naprawić Jestem prawie zielony z php to proszę o jasne i klarowne wytyczne Jednocześnie proszę administratora o usunięcie mojego wpisu z tego tematu z działu Gotowe rozwiązania gdyż trafił tam całkiem przypadkowo i nie umiałem tego zmienić a moje uwagi na ten temat i mały spór z administratorem wynikł z mojego nieuważnego czytania jego postu sorry. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 9 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
działy chyba się komuś pomyliły....
wg. mnie scieżka do skryptu sie gdzies powaliła. Przeinstaluj z poprawną ścieżką -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a skoro nic nie robiłem ze ścieżkami tylko skopiowałem pliki instalki to co się stało. A dział chyba dobry bo gdzie przedszkolak ma pytać jak nie tu
Ten post edytował szczaw 3.02.2008, 19:53:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:58 |