![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
właśnie trwają prace nad stroną informacyjną o Holandii. Właściwie to nie mój pomysł i w ogóle, ale obiecałem pomoc i trochę pracy się już w to włożyło... I oto taki początkowy skromny efekt: http://www.e-holandia.pl Za dużo pomarańczowego? Cóż... Taka już jest Holandia... Zastanawiam się czy tej mapki w topie nie stonować. Nie wali za bardzo po oczach? Pewnie zaraz ktoś zauważy podobieństwo do www.e-bulgaria.pl smile.gif I o to chodzi... Serwisy mają być kojarzone ze sobą... Ten post edytował 1010 3.02.2008, 16:25:10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to ten pomarańczowy jest za ostry. Mapka za bardzo nie przeszkadza
![]() Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi Ci o pomarańczowy w tle?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście pomarańcz jest za ostry, po za tym background-color jest inny od koloru tła (background-image).
Po za tym masz 7 błędów związanych z użyciem " />" zamiast samego ">". -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
menu powinno miec jakis efekt hover i byc wieksze
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie zastanawiałem się nad hover... Jak myślicie, powinien się zmieniac kolor linka czy całego pola?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze jako background pola w hoverze flaga holandii ?
dodalbym do stopki jakies elementy graficzne powiazane z topem ladnie by to wygladalo |
|
|
![]()
|
|
a moze jako background pola w hoverze flaga holandii ? to chyba zepsułoby czytelnośc Cytat dodalbym do stopki jakies elementy graficzne powiazane z topem ladnie by to wygladalo czyli np co? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona bardzo fajna.
Przejrzysta, czytelna, lekka... Popracuj trochę nad efektami i będzie naprawdę dobrze. -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Ogólnie to jest to przerobiona wersja www.e-bulgaria.pl, której chyba nie dawałem tutaj do oceny. Ma to być sieć takich serwisów... Na razie to jest 2... Wkrótce pojawią się kolejne
Głowne założenie: czytelność i estetyka ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1010: Usuń wykrzykniki w menu, i powiększ nieco czcionkę.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Wykrzykniki są tylko tymczasowe. Ich zadanie to ułatwienie pracy tym co będą pisac treśc.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strasznie tlo kluje w oczy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Właśnie widziałem tylko na LCD. Musze to na crt zobaczyc...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja pracuje na trzech LCD i na kazdym kluje. Konfigurowane Spyderem 2 PRO...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:41 |