![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 2 Dołączył: 6.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam link:
Kod <a id="data_link" href="galeria3.html#k3" target="linki"></a> Teraz chciałbym kliknąć w niego. Próbowałem: Kod document.getElementsById("data_link").element.onclick(); document.getElementsById("data_link").element.click(); NIe działa |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 6 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale co chesz zrobić. Przejść na jego href 'a czy chcesz coś zrobić po kliknięciu na niego przez użytkownika.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Kod<a id="data_link" href="galeria3.html#k3" target="linki"></a> Nie możesz w niego kliknąć bo nie masz w nic napisane międy znacznikami spróbuj wpisać coś takiego Kod <a id="data_link" href="galeria3.html#k3" target="linki">Jakaś treść</a>
-------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 2 Dołączył: 6.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie użytkownik ma kliknąć tylko skrypt JavaScript. A dokładniej na jednej stronie mam kilka linków.
strona2.php?link=1 strona2.php?link=2 strona2.php?link=3 Po kliknięciu mamy następna stronę, gdzie strona otwiera się razem z ramką w miejscu kotwicy (kotwica jest w ramce). Kod <script type="text/javascript" language="Javascript"> function get_page() { document.getElementById("data_get_link").innerHTML = '<a id="data_link" href="galeria3.html#k<?php echo $_GET['link'];?>" target="linki">sas</a>'; document.getElementsById("data_link").element.onclick(); } </script> Po prostu chce, żeby ramka pokazała pozycję gdzie jest kotwica. Chodzi chyba bardziej: http://developer.mozilla.org/pl/docs/DOM:event.initUIEvent tylko jeszcze nie wiem jak się tego używa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 14:52 |