![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym zrobić zaawansowaną wiadomość emailową z tłem i wszystkimi innymi "efektami" ale nie bardzo wiem jak. Bardzo proszę wszystkich o pomoc bo to ważna sprawa.
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
w mail(); ustawisz, żeby był jako html, i powinno być ok ;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym zrobić zaawansowaną wiadomość emailową z tłem i wszystkimi innymi "efektami" ale nie bardzo wiem jak. Bardzo proszę wszystkich o pomoc bo to ważna sprawa. W manualu jest bardzo fajny przykład wysyłania maila w htmlu: mail" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm jest jeszcze jedno pytanie. Nie pamiętam jak to się robiło a nie mogę tego znaleźć. No więc mam formularz w HTML :
Kod <form action="http://irak.crpg.biz/Skrypt.php method="post"> <input type="text" name="od" value="nadawca"><br /> <textarea name="Treść" ></textarea><br /> <input name="temat" value="temat" /><br /> <input type="text" name="adresat" value="login@serwer.pl" /><br /> <input type="submit" value="Wyślij!" /> </form> I chcę żeby w pliku Skrypt.php na przykład dla zmiennej temat została przypisana wartość z tego formularza. Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam. Ten post edytował MFIPETER 3.02.2008, 02:51:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:39 |