![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oddaję do Waszej oceny mój serwis umożliwiający pobieranie plików z Wrzuta..pl
http://wyrzuta.advt.pl ![]() Pozdrawiam -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no nic nowego tym nie wnosisz. sporo już jest tego typu skryptów. Mój znajomy w jeden dzień taką aplikację napisał a do tego posiada możliwość ściągania video - regi.gamedev.pl/sciagacz/ ... Wystarczy, że wpiszesz w google pobieranie plików z wrzuty i na pierwszym miejscu masz art bełdzia na ten temat (beldzio.com/pobieranie-plikow-z-wrzuty.freez)
Ten post edytował radex_p 3.02.2008, 17:19:34 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem możlwiość ściągania plików VIDEO
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jeszcze popraw wygląd buttona pod operą: http://img525.imageshack.us/my.php?image=wyrzutabugyp2.png
i dodaj możliwość ściągania normalnych plików -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Wpisz sobie w wyszukiwarce np. "edek".
Daremne. |
|
|
![]()
|
|
Cytat i dodaj możliwość ściągania normalnych plików co masz na myśli?? Button jest już poprawiony -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
button jest już ładniejszy, ale nadal nierówno. daj to do jakiegoś diva o tej samej wysokości, może pomoże.
Cytat co masz na myśli?? nie, już nic ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hihi
![]() www.konradkolasa.ugu.pl/wrzuta.php -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
![]() ![]()
|
|
Dodana została opcja pobierania fotek z Bajer.pl
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Ej, no sory. Tak jak mówiłem - nic nowego tym nie wnosisz. Więc dopóki Twoje narzędzie nie będzie dużo bardziej rozbudowane (np. dużo więcej obsługiwanych portali) to "niusy" raczej nikogo nie będą obchodziły
Pozdrawiam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No serwis już znacząco rozbudowałem
Dodałem nowe serwisy YouTube 4Fun.TV Studio.wp.pl Możliwośc ściągania gier online z Cda.pl Gry.pl -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:16 |