![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Warszawa | Jankowce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce udostepnic folder i jego zawartosc tylko wybranej grupe osob na podstawie ip uzywam czegos takiego
Kod <Directory />
Order allow, deny Allow from adres.ip Deny from all </Directory> to umieszczam w .htaccess i otrzymuje blad 500 - czyli blad serwera co tu jest nie tak ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Order Allow,Deny
Allow from adres.ip bez <Directory> -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Warszawa | Jankowce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oki to i tak nie pomoze bo jak sie okazalo to serwer ma tylko mod_auth bez mod_access, wiec kto mi teraz powie co jest nie tak jezeli robie cos takiego:
htpassword -c /home/www/passwords user podaje hasla nastepnie robie plik .htaccess i tam laduje: Kod AuthType Basic
AuthName "Strefa zakazana" AuthUserFile /home/www/passwords Require user user Majac takie cos pojawia mi sie okienko logowania i podaje uzytkownika i haslo i tak sobie moge podawac bo mnie nie wpusci - co jest nie tak ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 04:25 |