![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Na wstępie witam wszystkich i mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej. Liczę na życzliwość i pomoc innych użytkowników. W PHP jestem samoukiem lecz coś tak umiem. Utkwiłem z pewnym problemem. Od razu zobrazuje: Tworzę serwis koszykarski, a właściwie nową wersję www. Pod logiem umieszczam panel wyników zbudowany w sposób: Rozegrane | Aktualnie grany (tylko 1 mecz) | Planowane Chcę to wszystko zrobić za pomocą warunków i danych wprowadzonych w formularzu, by tylko wypełnić a potem dodać wynik. Na innym forum stworzyłem topic, jednak pomoc sie skończyła oto on: KLIK. Chodzi o wykorzystanie funkcji mktime w polu z wypełnianianiem daty. Mogę stworzyć 1 pole i wypisać zgodnie z kolejnością mktime ale to nie wygodne (z resztą coś źle wpisałem bo źle wygenerował ale ważne, że coś ![]() ![]() Kod <tr> <td align='right'>".$locale['EWS105']."</td> <td><input type='text' name='stats_dzien' value='$stats_dzien' class='textbox' style='width:22px;'>, <input type='text' name='stats_miesiac' value='$stats_miesiac' class='textbox' style='width:22px;'>, <input type='text' name='stats_rok' value='$stats_rok' class='textbox' style='width:48px;'>, <input type='text' name='stats_godzina' value='$stats_godzina' class='textbox' style='width:22px;'>, <input type='text' name='stats_minut' value='$stats_minut' class='textbox' style='width:22px;'></td> </tr> Potem najpierw tworzyło z nich mktime a potem dodawło do bazy lecz nie chce się dodać. Chodzi o to by w prosty sposób dla osób niewtajemniczonych zrobić panel by mogli dodać mecz. P.S No i sam później warunek by się dane wyświetlały... Dana kolumna ma się wyświetlać od daty podanej w formularzu przez 2 godzint... Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 00:04 |