![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiam, chciał bym przechować tablice z sesji,
tablica typu [12]=>"costam" lecz zmiany na tej tablicy by musiał byc odrazu dostczane do sesji ma ktos jakies pomysly?? próbowałem z implode i explode ale jakos sie pogubiłem ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo ja nie rozumiem pytania... bo co za problem wpisać coś do $_SESSION[...
np. $_SESSION[0]='cos'; $_SESSION[1]='cos2'; .... pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nato niewpadłem
![]() bardziej chiałem coś w stylu
poniewaz byc moze chiał bym wsadzić do sessji kilka tablic ![]() a tablica session moze być wielowymarowa? typu:
bedzie dziłać? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak napisał nowotny - $_SESSION to tablica jak każda inna, jeżeli chodzi o zapis czegokolwiek w niej. Pytanie co ty chcesz w tej sesji przechowywać. Co za dużo to niezdrowo
![]() |
|
|
![]()
|
|
tablice do tablicy chyba raczej nimoge wpisać
![]() ale mam inny probolem poniewaz sesja niezapamietuje mi wartosci jezeli w indexie tablicy $_SESSION bede miał liczbe. np $_SESSION[22]; wrtosc jest zapamietywana ale jak odswerze strone to znika, z indexami typu 'costam' działa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tablice do tablicy chyba raczej nimoge wpisać ![]() Erm... jak to nie...? :/
i zobacz sobie co ci print_r" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual wyświetli... ![]() |
|
|
![]()
|
|
tylko sesja chyba tego nieprzyjmuje.
pow ykonaniu 2 razy!! tego kodu
wyśwetla mi Kod array(0) { } podbnie mam jak w sesji mam index liczbowy np $_SESSION[12] |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:57 |