![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 466 Pomógł: 11 Dołączył: 21.09.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż problemu tego nie mam pod FF - jedynie pod IE.
Wstawiam objekt flash na stronę (swf) i nie ma go w IE - mam ramkę za to, którą musze kliknąć. wiecie jak wstawić swf aby go czytał normalnie IE ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po kliknieciu w ramke pojawi sie animacja.
IE ma to ustawione w opcjach gdzies ze blokuje osadzone aminacje flash- uznajac je za material niebezpieczny. czy da sie to wylaczyc nie wiem, nie uzywam IE |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po kliknieciu w ramke pojawi sie animacja. IE ma to ustawione w opcjach gdzies ze blokuje osadzone aminacje flash- uznajac je za material niebezpieczny. czy da sie to wylaczyc nie wiem, nie uzywam IE To działa tylko lokalnie i po wrzuceniu na serwer nie wyskoczy blokada. Co do tematu pewnie źle osadziłeś flasha więc polecam to http://www.adobe.com/devnet/dreamweaver/ar...lash_satay.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:01 |