![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 2 Dołączył: 6.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na jednej stronie mam kilka linków np: link1, link 2, link3, wszyskie prowadzą do jenej strony. Klikam w któryś link i pokazuje się strona z ramką z suwakiem. Teraz nie wiem co zrobić, żeby po kliknięciu w:
link1 - suwak ramki był w połowie link2 - suwak ramki był gdzieś pomiędzy link3 - suwak był na końcu Kompletnie nie wiem jak to zrobić, proszę o pomoc. Wystarczą jakieś namiary. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pliku html wyświetlanym w ramce (iframe) musisz utworzyć kotwice np.
a w linku głównym kierującym do ramki, do konkretnej pozycji: Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 2 Dołączył: 6.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie to nie jest takie proste. Stronę z linkami mam na jednej stronie, a dopiero na drugiej pokazuje się strona z ramką.
No właśnie to nie jest takie proste. Stronę z linkami mam na jednej stronie, a dopiero na drugiej pokazuje się strona z ramką. Postanowiłem, że zrobię to za pomocą JavaScript. Dokładniej z jednej strony przenoszę zmienną GET i tam uruchamia się skrypt, który klika w wygenerowany link z kotwicą. Wiem, że da się zrobić kliknięcie za pomocą JavaScript tylko nie wiem jak to zrobić: Temat: HTML JavaSript Wykonyw...cia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 09:45 |