![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2002 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
buntujemy się przeciwko terroryzmowi, jednoczymy z USA, a czy pamietamy co było 63 lata temu :oops: ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 wrzesnia jakos nikt nie pamietal. Ciekawe czy ktos bedzie pamietal o 3 maja 1791 i wielu innych datach w polskiej historii??
Niby swiadomi obywatele, a zyja historia innych narodow nie pamietajac o wlasnej ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat buntujemy się przeciwko terroryzmowi, jednoczymy z USA, a czy pamietamy co było 63 lata temu :oops: ?
Ja pamietalem. -------------------- Pozdrawiam,
Piotr Drewnik || haiaw@crew.php.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 1 wrzesnia jakos nikt nie pamietal. Ciekawe czy ktos bedzie pamietal o 3 maja 1791 i wielu innych datach w polskiej historii??
Niby swiadomi obywatele, a zyja historia innych narodow nie pamietajac o wlasnej ![]() Zgadzam się z tym. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
kazdy z nas pamieta ... IV rozbior Polski
Powidzcie mi czy jestescie patriotami ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat kazdy z nas pamieta ... IV rozbior Polski
nie wiem co masz na mysli przez iv rozbior polski. nie potrafie tez zrozumiec jaka jest twoja definicja patriotyzmu - 6 na maturze z historii?
Powidzcie mi czy jestescie patriotami ?? -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat Cytat kazdy z nas pamieta ... IV rozbior Polski
nie wiem co masz na mysli przez iv rozbior polski. nie potrafie tez zrozumiec jaka jest twoja definicja patriotyzmu - 6 na maturze z historii?Powidzcie mi czy jestescie patriotami ![]() jak nie wiesz co mam na mysli to pomysl byly III a ten byl nastepny zatem IV chyba ze 4 nie jest o jeden wieksza od 3 - 3 na maturze z matematyki?? ![]() moja definicja patriotyzmu: hmmm ... nie jest to temat na 2 minuty a jaka jest Twoja ? gdyz kazdy ma inna (chyba) -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak nie wiesz co mam na mysli to pomysl byly III a ten byl nastepny zatem IV chyba ze 4 nie jest o jeden wieksza od 3 - 3 na maturze z matematyki?? :) :wink:
u mnie w szkole sredniej pamietam ze uczylem sie 3. stad pytanie. Cytat moja definicja patriotyzmu: hmmm ... nie jest to temat na 2 minuty
sek w tym ze wg mnie nie bardzo da sie zdefiniowac. mozna wyrazic wlasne odczcuia.
a jaka jest Twoja ? gdyz kazdy ma inna (chyba) -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:19 |