![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Od jakiegoś czasu robie mini CMS do moje strony, bo połączenie PHP Fusion + PHP bb by przemo okazały się za ciężkie dla serwerów Homa.pl (nie dziwie się sporo userów jest). Mini CMS jest we sumie gotowy w podstawowej wersji. Prosiłbym was o sprawdzenie czy są w nim jakieś poważne luki bezpieczeństwa. Sami wiecie że programista nie powinien testować swojego kodu bo nie znajdzie błędów ![]() Poprosił bym osoby z Administracji mojego forum, ale oni nie znają się na programowaniu itp. Czy ktoś zechcę poświęcić kilka minut swojego czasu i sprawdzić czy są jakieś poważne luki w zabezpieczeniach tego CMSa? Byłbym naprawdę wdzięczny. Oto link: http://www.silkroadonline.com.pl/testowy_silk/index.php Btw kilka rzeczy (głównie obrazków) może nie wyświetlać się poprawni, ale to z racji tego że ten testowy CMS jest w podkatalogu, a nie chciało mi się specjalnie w kodzie tego zmieniać, bo potem znowu zapomnę przywrócić ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:44 |