![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stopke zrobilbym czerwona taki sam odcien jak w topie
zmienil menu na fajniejsze i przejrzystsze lewa kolumna troche jasniejszy odcien tego szarego by sie przydal ten formularz zamienilbym na jakis banner zachecajacy do kontatku z odnosnikiem do tego formularza http://www.htmldog.com/articles/suckerfish/dropdowns/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze faktycznie to menu to porazka. postaram się coś z tym zrobić przez week. dzieki i pozdro
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz ten flash mnie do szału doprowadzi! Czy te napisy muszą się cały czas tak zmieniać? Strasznie denerwujące.
Dodałbym jakąś grafikę w nagłówkach. Może jakiś lekki niebieski gradient? Te buttony w menu bym wycentrował. Hmm formularz wygląda jak window$ie 97 ![]() Ja osobiście zrobiłbym najprostsze menu. Lekki gradient pod każdą pozycją i sprawa z bajki. Strona główna powinna być na samym początku w menu. Hmm kolory na stronie są dość przytłaczająca, może ciemny brąz? Pozdrawiam ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.-w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> - eee no, to w końcu Transitional czy Strict
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
chce poprawić menu. jaką kolorystyke? moze szare menu a ten obecny szary belt po lewej innym kolorem:d
musi byc rozwijane ![]() Ten post edytował john_doe 2.02.2008, 00:34:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak na pierwszy raz to jestem pełen podziwu. Choć te menu mi się nie podoba
![]() + za dwujęzyczność Czemu dwa razy są linki do katalogów? (chyba że tego wymagają) Ten baner na górze dobrze by było gdyby nie był rozwiajny, tylko odrazu "MB company..." itd. Ale to tylko moje zdanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu jest faktycznmie odrażające i jakoś ta strona główna mnie nie przekonuje.
Ale pozostałe podstrony mogą być. -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:44 |