![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kilka faktów: 1) nie będę ukrywał że to polski odpowiednik zagranicznych serwisów tego typu 2) będzie docelowo dostępny w kilku językach europejskich 3) wspólny login i hasło z mymaps.pl 4) na dzień dzisiejszy wykorzystywany przez kilkanaście blogów, kilka wortali tematycznych. Przygotowane api do identyfikacji po md5 email-a, po nr gg, po loginie na tlen.pl (dwa ostanie opisane - nie przeze mnie na http://www.konnekt.info/forum 5) możliwość definiowania rożnych avatrów wg adresu strony ... zresztą zobaczcie sami. Pozdrawiam Ten post edytował andrzejmarek 31.01.2008, 23:15:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hmm, jakoś nie przypadły mi te strony z całością po lewo. Wolę jak są wyśrodkowane.
Menu "Strona Główna....." powinno być według mnie troszke większe. Grafika mi się podoba. Ocena: 7/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak napisał @Sadu2, ladniej wygląda serwis jak jest wycentrowany. Nie widzę zastosowania takiego serwisu. Jeśli chce wrzucić sobie obrazek to wrzucam na jakiś hosting. Co więcej proponuje mi ten serwis ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Np. zobacz sobie appleblog.pl - tam właśnie jesteś identyfikowany na podstawie maila który podajesz i dzięki temu dodaawany jest avatar. Jest on też skalowany do wymiarów jakie dany serwis wyświetla.
Czyli w jednym miejscu wrzucasz avatar, a poźniej nie martwisz się o nić, komnetujac na blogach itd itp Zdradze jeszcze, ze niedlugo avatars pojawi się prawdopodbnie w 2 komunikatorach (jednym dla windows, drugim dla MacOS X) Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jest możliwość dynamicznych avatarów?
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nie wiesz o co chodzi, to poodświerzaj sobie tę stronę i popatrz na mój avatar.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem strona bardzo ladna w istocie linki w menu powinny byc deko wieksze ale ogolnie bardzo fajna no i wysrodkowanie by sie tez przydal o
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Jak nie wiesz o co chodzi, to poodświerzaj sobie tę stronę i popatrz na mój avatar. Taki avatar nie spełniałby założeń identyfikacji usera właśnie po avatarze - inny za każdym pobraniem. Takiej funkcji nie planujemy. Planujemy jedynie możliwość umieszczenia na avatarze widgetow typu aktualnu status na gg, odliczanie do czegos, itp. Ale nie modyfikując samego tła avatara. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Takiej funkcji nie planujemy. No to widzę, że muszę się wziąć za rozwijanie mojego silniczka. Mam już kilka pomysłów... ;-) -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla mnie takie jakieś zajaskrawe to
![]() Co do avatarów, nie wiem czy to wypali tylko z bazą avatarów. Jakby były dynamiczne lub z jakiś serwisów dane (ala ubar.pl) może i bym z tego korzystał. Mhh, aż się zastanawiam nad podobnym serwisem...tylko u mnie łatwiej było by to zrobić. ![]() 6/10 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:04 |