Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [html][css][js] pop-up , problem z poruszaniem
matix
post 31.01.2008, 18:01:20
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam.

Mam problem, nie wiem gdzie jest problem. Otóż to napisałem skrypt JS, który na wszystkich serwisach działa tylko nie na jednym. Myślę, że jest to wina albo CSS albo HTML. Prosiłbym abyście pomogli.

Adres strony z problemem:

http://mp3k.eu/index.php/index/kontakt.html

Jeśli ktoś będzie wiedział co za błąd jest, że ten popup nie chce się "poruszać" to będę wdzięczny za odpowiedz.

Pozdrawiam,
Matix.

== solved ==

Problemem okazał się doctype 1.1.

Ten post edytował matix 31.01.2008, 19:56:55

--------------------
Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
Go to the top of the page
+Quote Post
lectric
post 31.01.2008, 18:23:28
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

pod FF nie widać żadnego popupa

--------------------
Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień
Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki
+Quote Post
-nvu-
post 31.01.2008, 18:32:23
Post #3

Goście

Witam, jestem współwłaścicielem strony. Właśnie chciałbym się też spytać dlaczego pod FF nie ma popupa a na IE jest. Ma ktoś może taki kod w 100 % działający na IE i FF. Wstawiłem kod na inny serwis to tam się przewijał.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:48