![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nazywam się Karolina Józwiak, jestem studentką V roku Społecznej Psychologii Informatyki i Komunikacji w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie. Wyniki niniejszej ankiety posłużą mi do pracy magisterskiej, która dotyczy wartości dodanej do marki. Poniższa ankieta kierowana jest do trzech grup osób: 1 – użytkowników komputerów osobistych marki Acer, 2 – sprzedawców komputerów osobistych marki Acer, 3 – potencjalnych użytkowników – osób, które planują w najbliższym czasie zakup komputera osobistego marki Acer , Ankietę możesz ściągnąć z adresu: http://karola.spik.swps.edu.pl/acer.doc Dziękuję za pomoc,
Karolina ![]() (w razie dodatkowych pytań, zapraszam na priva) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Szkoda, ze ankieta nie obejmuje bylych uzytkownikow acerow - Ci mogliby najwiecej ciekawych rzeczy powiedziec ![]() pzdr maciejkiner |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szkoda ze studenci V roku informatyki nie potrafią przygotować ankiety online ;P
-------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Psychologi Informatyki i Telekomunikacji, a nie Informatyki;) Czytać, a nie zgadywać co pisze;)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda że ankieta jest skierowana tylko do użytkowników oprogramowania firmy M$ (albo tych których nie zraża to że wolne oprogramowanie ma problemy z otwieraniem zamkniętych formatów których specyfikacja nie jest nigdzie udostępniona, a które to trudności przy obecnym status quo są zupełnie zrozumiałe).
Czekloada jest: 80 smaczna, 50 lekka. A co ma smaczność do lekkości? Nie ułatwiasz analogiami wypełnienia tej ankiety ![]() 3b, czemu Wydajny si powtarza 2 razy? To ma być jakaśobiektywna ankieta? O.o Cytat ![]() ![]() Ten post edytował sztosz 31.01.2008, 22:23:02 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda że ankieta jest skierowana tylko do użytkowników oprogramowania firmy M$ (albo tych których nie zraża to że wolne oprogramowanie ma problemy z otwieraniem zamkniętych formatów których specyfikacja nie jest nigdzie udostępniona, a które to trudności przy obecnym status quo są zupełnie zrozumiałe). Mi się bez problemu otwarło w OOo, chociaż może nie wyglądało do końca tak jak powinno;) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 3 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj.... pod Fedorą tez sie otwiera....
Panowie nie bądźmy bardzo wymagający... Ale dodam że jak na studentkę SWPS to i tak sie wysiliła, znałem Panienkę (współlokatorka na szczęście tylko przez rok) studentkę SWPS - psychologia, która większość czasu kiedy miała pisać prace siedziała w domu przed TV. I nagle bach ma całą prace, poszła ją złożyć. Kilka dni później cała wściekła bo sie okazało że praca nie na temat i jeszcze musiała za napisanie jej zapłacić 400zl. A ja troszkę naiwny wmyślałem ze 400zł to za jakieś badania zapłaciła, a nie za prace. I mówię do niej: No chyba możesz składać jakieś reklamację, że źle jest to zrobione. Dopiero potem sie dowiedziałem za co te 400zl było ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee no. Dlaczego dotyczy tylko komputerów? Ja mam monitor Acera
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kupno laptopa firmy Acer bylo bledem, ktorego drugi raz w zyciu nie popelnie. To tyle odnosnie ankiety:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 19:31 |