![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 14 Dołączył: 27.03.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam coś takiego, konkretnie panel logowania
niestety nie działa mi ten kawałek kodu pod IE tylko nie bardzo rozumiem dlaczego czy ktoś mógłby przybliżyć mi ten problem ?
Chodzi o to że jeśli sprawdzone dane są poprawne nie poprawne ale oba pola są wypełnione to jest OK natomiast nie ma żadnej akcji pod IE jeśli któreś z pól jest puste. niżej podaje zawartość login.tpl
Ten post edytował SaMi 31.01.2008, 17:35:35 -------------------- Zapraszam na spływy kajakowe rzekami podlasia www.splywy-kajakiem.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z xajaxem i IE są jakieśtam problemy - w moim przypadku wystarczyło do wszystkich pól formularza jak i samego formularza dodanie atrybutu name takiego samego jak atrybut id. IE po prostu nie przekazywało xajaxowi danych z formularza bez atrybutów name.
Poza tym IE inaczej wywołuje zdarzenia onClick, onFocus niż np Firefox, co w niektóruch przypadkach nieco utrudnia sprawę (np. przy checkboxach wywołuje dopiero po "zwolnieniu" checkboxa - coś jak odwrotność onFocus) (ja korzystam z xajax.0.2.5) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 14 Dołączył: 27.03.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja używam najnowszej dostępnej 0.5 beta 4. Jednak mam problem taki że jeden warunek if mi działa poprawnie natomiast drugi nie, konkrety podałem wyżej.
-------------------- Zapraszam na spływy kajakowe rzekami podlasia www.splywy-kajakiem.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 02:17 |