![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pole: I kod w JS:
Do niedawna wszystko działało. Jednak musiałem podmienic katalog z tinyMCE na nowy i niestety teraz jakby ten edytor WYSIWYG podczas wykonywania formularzu nie przekazuje swojej zawartości do pola <textarea> ![]() Czy ktoś ma może jakieś pomysł o czym zapomniałem albo co sprawdzić? Ten post edytował parzol 30.01.2008, 22:00:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest taka funkcja która forsuje przypisanie nazywa sie chyba tinyMCE.triggerSave();
i jak dasz ją onsubmit forma to najpierw sie wykona i zapisze content do textarea -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie bardzo. Poza tym czemu wcześniej działało?
Na dodatek: http://wiki.moxiecode.com/index.php/TinyMC..._submit_trigger Czyli standardowo jest to włączone co mówisz. Problem rozwiązany metodą prób i błędów ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:37 |