![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy da się wysłać e-mail ze strony, wprowadzając dane po przez formularz, tak aby akceptował on HTML? Tzn. czy da się wysłać e-mail napisany w HTML-u, tak żeby programie pocztowym odbiorcy wyświetlał się prawidłowo? -------------------- Procesor: 2,4 GHz Dysk: 180 GB Ramy: 1538 MB Grafika: GeForce 256 MB |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, należy nadać w nagłówku:
-------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W nagłówku - czyli
![]() ![]() Tak wygląda mój kod, odpowiedzialny za wysyłkę e-maila: Cytat if ($_POST['bt'] == "Wyslij") { /* sprawdzam czy formularz zosta wysany */
if (($_POST['email'] != "") AND ($_POST['tytul'] != "") AND ($_POST['tresc'] != "")) { /* sprawzdam czy kade pole jest wypenione */ $send = mail("".$_POST['email2']."",$_POST['tytul'],$_POST['tresc'],"From: ".$_POST['email'].""); if ($send) /* sprawdzam czy wiadomoc zostaa wysana */ $message = "Wiadomo zostaa wysana..."; else $message = "Widomo nie zostaa wysana, ponw prb..."; } else $message = "Nie wypeniono wszystkich pl..."; } -------------------- Procesor: 2,4 GHz Dysk: 180 GB Ramy: 1538 MB Grafika: GeForce 256 MB |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na bazie tego przykładu doklikaj nagłówki:
-------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nawet nie zajrzales do google, miliony stron z tym problemem ![]() Ten post edytował my salsa 30.01.2008, 23:18:35 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Ostatnie pytanko, co zrobić, aby rozpoznawało równocześnie CSS i HTML?
![]() Bo gdy wysyłam e-mail, który zaczyna się od: Cytat <html><head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> <style type="text/css"> <!-- body { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt... To tekst, który formowany był w HTML widać (pogrubienia, podkreślenia, pochylenia), lecz to co jest zapisane w CSS nie widać. Ten post edytował Tomek58 30.01.2008, 23:48:05 -------------------- Procesor: 2,4 GHz Dysk: 180 GB Ramy: 1538 MB Grafika: GeForce 256 MB |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a sprawdzałeś używając stylów lokalnych? np:
-------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]()
|
|
Nie działa - pod o2.pl załącza ten tekst jako załącznik.
-------------------- Procesor: 2,4 GHz Dysk: 180 GB Ramy: 1538 MB Grafika: GeForce 256 MB |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:53 |