![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam plik który listuje rekordy (tematy newsów) z bazy danych. Każdy z tych tematów jest podlinkowany, po kliknięciu w niego powinien pojawić sie na stronie tylko ten jeden news w postaci: Temat, news. Jednak nie wiem dlaczego po kliknięciu tego linku wyrzuca błąd: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web/ftp/www/new_page/artykuly.php on line 21 czyli chodzi o ten fragment: while($row = mysql_fetch_array($result)) Poniżej przedstawiam kod.
Przypuszczam że chodzi coś o zmienne $sql bo coś za dużo ich tam, ale nie moge tego zrozumieć... -------------------- "timeo danaos at dona ferentes"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Popatrz jakie powstanie Ci zapytanie jak jeśli będziesz miał jakieś ID.
Zrób to po prostu tak
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm ale w którym miejscu ?
-------------------- "timeo danaos at dona ferentes"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Wliniach od 11 do 14. W ogóle skąd biorą Ci sie zmienne from oraz wyswietlane?
|
|
|
![]()
|
|
Niestety ta zmiana co podałeś też nic nie daje... dalej wywala ten błąd...
![]() a co do zmiennych: from oraz wyswietlanie to zmienne od sortowania wiadomosci... kodu do tego juz nie podawałem bo raczej nie jest potrzebny ![]() Ale co do tego błędu to dalej nie wiem co zrobić ? Help pls ![]() -------------------- "timeo danaos at dona ferentes"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:21 |