![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2002 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem jest następujący: wchodzi się na stronę i pojawiają się świąteczne życzenia na najwyższej warstwie (w sensie z-index:1). Życzenia są flashowe, zamyka się je przyciskiem, który zmienia style.display obiektu na none. I to działa, jest ok. Chodzi o to, żeby, kiedy przejdzie się ze strony z życzeniami na inną podstronę, a następnie zrobi "wstecz", życzenia nie wyskakiwały.
Próbowałem używać $_SERVER['HTTP_REFFER'], ale to nie działa. Jakieś pomysły? (BTW nie bardzo wiedziałem, do którego działu wrzucić tego posta, nie oburzać się proszę ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na wejsciu ustaw zmienna sesyjna, np.
$_SESSION[widzial] = 1 ... potem if ($_SESSION[widzial]) { //pokaz div } i po sprawie -------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2002 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem dlaczego, ale na wstępie odrzuciłem to najprostsze rozwiązanie..
THX, działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz, żeby przy kolejnej wyzycie życzenia się nie pokazywały użyj plików cookie
-------------------- pozdrawiam, chfast
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:36 |